Stängda dörrar med anledning av Coronaviruset – Covid-19

Från och med idag, måndag den 16 mars, anpassar hälsocentralerna Jämtland och Härjedalen sina arbetssätt med anledning av Coronaviruset Covid-19 och det inkluderar givetvis även oss.

Hela pressreleasen finns att läsa via länken nedan men kortfattat kan vi sammanfatta det till att våra dörrar kommer att vara stängda för att minimera risken för att smittan sprids bland våra patienter. Har du ett bokat möte och inte har några förkylningssymptom är du dock välkommen som vanligt.

Har du frågor kring besök eller våra öppettider ring till någon av våra mottagningar. Annars stanna hemma om du känner dig sjuk, undvik att sprida smittan, tvätta händerna ofta och noggrant, kontakta 1177 om du behöver råd (räkna med att det vara svårt att komma fram på grund av hög belastning). Vid misstanke om livshotande tillstånd ska du alltid ringa 112.

Detta inlägg skrevs i Nyheter. Bokmärk permalinken.