Lars Boberg Verksamhetschef på Nya Närvården.

Lars Boberg tillträder den 2/5 som ny verksamhetschef för Nya Närvården.

 

Lars lämnar sitt chefsjobb på Försäkringskassan och återvänder till Strömsunds kommun där han tidigare jobbat som lärare, skolledare och skolchef. -Det kommer att bli både intressant och inspirerande att jobba i privat tjänstesektor, säger Lars Boberg.
Nya Närvården har 25 anställda och har med rekordfart klivit fram som den största privata vårdgivaren i Regionen med 5350 patienter och med nära hälften av befolkningen i Strömsunds kommun som listade patienter.

-Personalen betyder oerhört mycket i denna verksamhet som är så beroende av tillit och förtroende hos människor. Jag kommer att försöka utveckla och stärka den goda kraften som är företagets kärna för att kunna erbjuda trygg och kontinuerlig, god vård, säger Lars Boberg.

Vd Hans Boberg är mycket nöjd med rekryteringen. – Nya Närvården är redo för nästa utvecklingssteg. Jag är övertygad om att det steget, där den här rekryteringen är en del, ska ge positiva resultat och förbättringar för våra patienter.

Detta inlägg skrevs i Nyheter. Bokmärk permalinken.