Möt NNV på Hotingmässan!

Den 17 september 2011 är Hotingmässan tillbaka med full kraft. Nya Närvården passar då på att visa upp sig och informera om sin verksamhet i Hoting och Strömsund. För dem är den personliga kontakten med nya och gamla patienter viktig.
 
– Personlig kontakt betyder naturligtvis mycket för alla företag, men för oss är det kanske extra viktigt att visa att vi är tillgängliga för alla här i bygden, menar verksamhetschef Anders Heimdahl på Nya Närvården. Att en företagarmässa skulle vara ett lite för kommersiellt forum för ett vårdföretag tror han inte.

– Nej som jag har förstått det är detta ingen mässa för att sälja saker; det handlar mer om att visa vad man har att erbjuda. Det tycker jag passar oss fint.
 
Aktiviteter under dagen
Hotingpersonalen kommer finnas på plats för att informera om verksamheten och under dagen finns det möjlighet att gratis prova den nya ögontrycksmätaren Icare®. Läkarna Anders Ehnberg och Hans Boberg kommer utföra dessa undersökningar som är enkla, snabba och helt smärtfria.

Nya Närvården kommer även att anordna en frågesport och doktor Max spelar och sjunger.

Christin Alstergren, diplomerad tobaksavvänjare, kommer informera om möjligheterna till stöd och hjälp för enskilda personer som med tobaksproblematik.

Ett fyrtiotal företag i olika branscher finns på plats när portarna slås upp den 17 september. Monteravgifter från medverkande företag tillfaller Hotings IF. Det är även idrottsföreningen som sköter servering och parkering.
 
Gratis transport till Björnhallen
Under dagen bjuds besökarna på musikunderhållning, frågetävling och modevisning. Hotings Taxi erbjuder gratis transport från centrum till och från Björnhallen för den som har svårt att ta sig dit.
 
– Det kommer naturligtvis finnas hälsovalsblanketter tillgängliga för de som önskar göra sitt hälsoval på plats, avslutar Anders.

Detta inlägg skrevs i Nyheter. Bokmärk permalinken.