Nya Närvården firar 1-årsjubileum tisdag 6/12

Den 6:e december 2010 invigde Nya Närvården Hälsocentralerna i Hoting och Strömsund. Jubiléet uppmärksammas med öppet hus på båda orterna 15.00-17.00 och det bjuds kaffe/glögg och pepparkaka. Besökare erbjuds rundvandring och information om verksamheten.

Det är oerhört glädjande och skönt att summera det gångna året säger Anders Heimdahl som är verksamhetschef. Året har inneburit mycket uppoffringar och hårt arbete för alla i företaget. Tack vare kraften och energin vi fått av våra patienter har året gått snabbt och det har varit ett roligt år att jobba. Vi har återfått lugnet och harmonin på jobbet när alla tjänster är bemannade och vi har fasta läkare sedan starten menar Christin Alstergren, läkarsekreterare och tobaksavvänjare för Nya Närvården.

Verksamheten anpassas hela tiden till den stadigt ökande andelen personer som väljer Nya Närvården som vårdgivare. Enligt avtalet med Jämtlands läns landsting finns inget tak för hur många patienter som väljer Nya Närvården.

På ett år har de ökat med 50 % vilket totalt innebär 25 % av befolkningen i Strömsunds kommun.

För ytterligare info. DL/VD Hans Boberg 070-243 37 77.

Detta inlägg skrevs i Nyheter. Bokmärk permalinken.