Nya Närvården söker undersköterska

Undersköterska lab/provtagning Tillsvidareanställning, tjänstgöringsgrad 100%.
Nya Närvården är en privat primärvårdsverksamhet som ingår i hälsovalet i Jämtlands läns landsting med hälsocentraler i Hoting, Strömsund och Hammerdal. Vi söker en undersköterska till vår provtagning/ lab vid vår hälsocentral i Strömsund. Hos oss blir du en del i ett team med lång erfarenhet och bred kunskap. Vi förväntar oss att Du tillsammans med dina kollegor bidrar med Din kompetens och ett gott bemötande för att ge våra patienter bästa möjliga vård. Du har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus. Du trivs i din yrkesroll, är positiv och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Kvalifikationer:
Undersköterskeutbildning med erfarenhet från provtagning/ labverksamhet.
B körkort.
Sista ansökningsdag 2013-03-11
Lön: Efter överenskommelse.
Ansökningshandlingar sändes till: Nya Närvården NNV AB, Lagmansgatan 29, 833 31 Strömsund.
Kontakt: Anders Heimdahl Verksamhetschef, tel 070-526 29 81

Välkommen med Din ansökan!

Detta inlägg skrevs i Nyheter. Bokmärk permalinken.