Jobba hos oss

Vi söker läkarkollegor!

 

Våra distriktsläkare Anders, Anna och Hans behöver fler kollegor. Därför söker vi en specialist i allmänmedicin på 40–75 procent och/eller en till två ST-läkare till Strömsund.

 

Om oss

Nya Närvården AB äger och driver två privata hälsocentraler i Hoting och Strömsund i norra Jämtland. Omkring 4.400 patienter har valt att lista sig hos oss, det är drygt var tredje invånare i kommunen. Vi tror det beror på att vi står för god tillgänglighet, bra bemötande och kontinuitet vilket gör att våra patienter alltid har en fast läkarkontakt. Våra hälsocentraler är rankade bland Sveriges bästa vad gäller tillgänglighet och vi är stolta över att tillhöra de tio bästa enligt SKR patientenkät i Sverige.

Hos oss arbetar just nu 20 anställda med följande yrken: distriktsläkare, distriktssköterska, undersköterska, psykiatrisjuksköterska, barnmorska, fysioterapeut och läkarsekreterare. Vi är ett mycket sammansvetsat team som har roligt tillsammans på jobbet, därför är vår personalomsättning låg. Att kunna skratta ihop och dela berättelser från vardagen ser vi som lika självklart som att stötta och hjälpa varandra i arbetet.

jobb-img1

Om arbetet
Hos oss får du arbeta med ett brett sjukdomspanorama, vilket är en spännande utmaning som läkare i glesbygd. Vi hjälper patienterna brett och tar emot allt från spädbarn till äldre vilket gör oss till glesbygdsmedicinska specialistläkare.

Anders, Anna och Hans har tillsammans 82 års läkarerfarenhet, det gör att vi kan erbjuda dig som ST-läkare en god handledning och det stöd du behöver för att utvecklas i din roll.

Vi strävar efter att din utbildning ska bli så givande och intressant som möjligt för att ge dig de kunskaper och erfarenheter du behöver för ditt framtida arbete. I tjänsten som ST-läkare ingår bland annat att undersöka, utreda, bedöma och behandla patienter.

Specialisttjänstgöringen planeras i samverkan med ST-studierektor, Region Jämtland Härjedalen.

 

Om dig
Du är specialist i allmänmedicin eller ST-läkare.

För att trivas bra hos oss tror vi att du, precis som vi, har ett härligt driv att arbeta för en god vård av hög kvalitet. Du ser möjligheter snarare än hinder och både vill och kan ta egna initiativ.

Att bidra till hälsocentralens utveckling ser du som en naturlig del av ditt arbete och du har lätt för att skapa goda möten med både patienter och arbetskamrater.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och förväntar oss att du är en person som bidrar med engagemang och arbetsglädje.

Om Jämtland och friluftslivet
Strömsund ligger i norra Jämtland – fantastiska Jämtland om du frågar oss! Här kan du året om kombinera ditt arbete med minnesvärda naturupplevelser som ger ny energi.
Det finns också möjlighet till brett utbud av sommar- och vinteridrotter.

Friluftslivet är rikt med jakt, fiske, svamp- och bärplockning eller vandring. I Frostviken, i nordligaste delen av kommunen, passerar Vildmarksvägen som lockar besökare från hela världen. Här finns vidsträckta fjällområden för både äventyr och avkoppling. Vintertid kan du friåka med skoter eller åka skidor. Vill du hellre besöka Åre eller Borgafjäll tar du dig dit på ett par timmar. Till Östersund är det tio mil.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Tillträde
Efter överenskommelse.

 

Ansökan
Mejl:
lars.boberg@nnv.nu

 

Brev:
Lars Boberg
Nya Närvården NNV AB
Telegatan 8C
833 51 Hoting

 

Kontaktperson vid frågor
Lars Boberg, verksamhetschef
070-290 70 77