Om oss

OM OSS

Vi vill välkomna Dig till Nya Närvårdens primärvård i Strömsunds kommun. Våra verksamheter finner Du centralt belägna i Hoting och Strömsund. Vi värnar om hälsan i livets alla skeden och ger ett professionellt mottagande. Vi satsar på kontinuitet vilket innebär att hos oss har du alltid tillgång till fast läkarkontakt med mycket erfarna specialistläkare inom allmänmedicin.

Samtliga våra medarbetare har hög kompetens och lång erfarenhet. Våra kompetenser finns inom det allmänmedicinska området med mödravård, barnavård, diabetes, sjukgymnastik, och vi erbjuder psykosocial kompetens, vi möter dina behov med rätt medicinsk kompetens.

 

Vårt fokus är alltid på den enskilda individens behov och på att lägga vår tid och våra resurser i det personliga mötet mellan Dig som patient och våra medarbetare. Hos oss kan du enkelt via telefon komma i kontakt direkt med läkare, och Du kan också enkelt boka tid via telefon eller internet.

Utveckling och förnyelse är viktigt och vi vill skapa goda förutsättningar att bidra till positiv förändring i framtidens hälsa och sjukvård.

 

Våra mottagningar:

Hoting
Adress: Hälsocentralen i Hoting, Telegatan 8 C, 833 51 Hoting
Karta: Klicka här

 

Strömsund
Adress: Lagmansgatan 29, 833 31 Strömsund
Karta: Klicka här

Öppettider:

Mån – Fre 08:00 – 17:00